További találatok
No produts were found.
Legújabb hozzászólások
Nincsenek értékelések
Blog keresés

Gél-lakk vagy műköröm lábra

Közzétéve1 Month ezelőtt 220
Tetszik0

Gél-lakk vagy esetleg műköröm a lábakon? Miért ne? Mindkét esetben gyönyörű körmöket tudnak varázsolni a szakemberek, de azért jó tudni, hogy mikor javasolt ezeket viselni.

A láb körme lassan nő, ha műköröm vagy gél-lakk van rajta, akkor sokkal ritkábban kell újralakkoztatnunk vagy töltetnünk azt. Tartósabb is, mint egy kézre készített körömcsoda, hiszen a lábkörmünk nincs olyan sok behatásnak kitéve. Nem kell mosogatni vele, nem éri napfény, nem ér hozzá szinte semmihez.

pedikűr gél-lakkal

A férfiak is szeretik az ápolt nőket és szeretik, ha a párjukon azt látják, hogy törődik magával. Télen is ha a kedvesünk hozzánk bújik vagy egy fárasztó nap után kézbe veszi és megmasszírozza a lábunkat, azt lássa, hogy szépen karbantartott, vonzó és ápolt testrészünket veszi kezelésbe.

Ha alaposan végiggondoljuk, a téli időszakban, ha nem is annyit mint nyáron, de sokszor kerül szem elé a lábunk. Ha elmegyünk uszodába, vagy termálfürdőbe, esetleg wellnessezni, de akár csak a konditeremben átöltözünk, sokkal magabiztosabbak leszünk, ha lepillantunk és azt látjuk, hogy minden rendben. Ha olyan helyre megyünk, ahol le kell venni a cipőnket és a harisnya alól sejtelmesen kivillan a szépen elkészített lábkörmünk, az kifejezetten vagány és szexi.

Amire mindenképpen oda kell figyelni

Természetesen a cipős időszakban a kényelmes körömforma javasolt. Nem jó, ha a körmöt hosszabbra hagyjuk, mert nagyon kényelmetlen és fájdalmas tud lenni, ha a cipő nyomja a lábkörmünket. A kiálló díszítések sem ajánlottak.

A zselével vagy porcelánnal készített műkörmökkel vigyázni kell, hiszen keménységük miatt szintén nyomhatja a körmünket, és kellemetlen véraláfutást szerezhetünk, emellett be is nőhet a körmünk. Tehát télen inkább a rugalmas gél-lakk javasolt és ha az is hosszabbra nőtt akkor reszelni kell belőle. De annak, akinek a körme korrekciót igényel - amit valamilyen korábbi sérülés okozhatott - javasoljuk, hogy télen se feledkezzen meg a lábáról. Nekik ilyenkor a kerek, nagyon rövid körmök valók.

Lábra is - mint kézre - nyugodtan kérhetünk festett díszítést, ombre hatást, francia kivitelezést vagy csak festethetjük egyszínűre is a körmünket. Mindenhogy szép, ápolt hatást keltünk, persze csak akkor, ha a pedikűr többi részét se felejtjük el. A köröm rendbetétele mellett a sarkak, talpak ápolása is fontos, nemcsak egészségügyi szempontból. Kinek tetszene egy olyan láb amin vastag, berepedezett bőrkeményedés van, de közben a lábköröm ki van lakkozva. Ugye, hogy ez nem vall túl nagy igényességre? Bátran keressük fel a pedikűrös szakembereket vagy érdeklődjünk manikűrösünknél.

Szólj hozzá
Leave a Reply
A hozzászóláshoz kérlek jelentkezz be.

Menu

Beállítások

A kedveléshez be kell jelentkezned

Bejelentkezés

A kívánságlisták használatához be kell jelentkezned

Bejelentkezés