További találatok
No produts were found.
Legújabb hozzászólások
Nincsenek értékelések
Blog keresés

Hogyan Óvjuk Meg Körömlakkunkat?

Közzétéve1 Month ezelőtt 76
Tetszik0

Hogyan Óvjuk Meg Körömlakkunkat?

Azzal érdemes kezdeni, hogy a körömlakkunkat készítsük minél tartósabbra! A szabályos körömlakkozás egy alapréteggel, két színréteggel és egy fedőréteggel készül. Javasoljuk a körmök zsírtalanítását a körömlakk felvitele előtt és lakkozás közben a körmök élének lefestését is. Utóbbit mindegyik rétegnél végezzük el! A körömlakk tartóssága függ a körmök állapotától, hogy mennyire puha illetve kemény a természetes körömlemez. Érdemes a körmöket erősíteni vitaminok szedésével (főleg kálcium, A és E vitamin bevitelét javasoljuk, de a szépségvitaminok is segíthetnek ezügyben) illetve a vitamindús, változatos étkezés is sok olyan ásványi anyagot, vitamint juttat be a szervezetbe, ami a körmökbe is beépül.

kép forrása: pinterest/ar.pngtree.com

A nyári időszakban a körmök hasonlóan szélsőséges igénybevételnek lehetnek kitéve, mint télen. Az utóbbi esetében a hideg, a jég, a szél és a fagy, az előbbi esetében a fokozott UV-sugárzás, a fizikai behatások és a strandoláskor a testünket érő víz lehet a körömfestés tönkremenetelének oka.


A megterhelt időszakra érdemes olyan körömformát választani, amely statikailag jobban bírja a terhelést. Semmiképp ne válasszunk hosszú körmöt és pláne ne hegyeset, maradjunk egy viszonylag rövid kerekített vagy lekerekített sarkú szögletes formánál.

Igyekezzünk olyan lakkot választani, amelyről tudni lehet, hogy jó minőségű, kifejezetten tartós. A prémium körömlakkok akár egy hétig is tartósak lehetnek körmeinken, nem pattognak, csak finoman kopnak a köröm elejéről.

Tanuljuk meg a lehető legkímélőbb módon használni a körmeinket. Soha ne alkalmazzuk a köröm élét tárgyak felvételére, dobozos üdítő nyitására, bárminek a lekaparására, gombnyomásra stb.. Minden ilyesmit ujjbeggyel is kiválóan el lehet végezni!

Amihez csak lehet, használjunk kesztyűt! Kerüljük az érintkezést a kemikáliákkal, például mosogatáshoz használjuk gumikesztyűt!

Téli időszakban viseljünk mindig cérnakesztyűt, hogy körmeinket minél kevésbé terhelje a hőingadozás.

Nyári időszakban használjunk UV szűrős fedőlakkot, hogy a nap sugarai ne tudják kifakítani a körömlakkunk színét!

A professzionális, minőségi körömlakkokért kattints ide!

Szólj hozzá
Leave a Reply
A hozzászóláshoz kérlek jelentkezz be.

Menu

Beállítások

A kedveléshez be kell jelentkezned

Bejelentkezés

A kívánságlisták használatához be kell jelentkezned

Bejelentkezés