További találatok
No produts were found.
Legújabb hozzászólások
Nincsenek értékelések
Blog keresés

Arany Tetoválások

Közzétéve1 Month ezelőtt 89
Tetszik0

A bőr festésének igénye és művészete egészen i.e. 4. évezredig nyúlik vissza, ugyanis egy Thébai női múmián egyértelműen festéknyomokat találtak, de az elnevezést, a tetoválást, első ízben Joseph Banks természettudós jegyezte fel 1769-ben, Cook hajóján, eredete a tatau polinéziai szóra nyúlik vissza. A szó Tahitiből terjedt el világszerte. A tetoválások napjainkban újra a reneszánszukat élik és számos új technológia is napvilágot látott, amely még inkább növeli ennek a kozmetikai ágnak a népszerűségét.

Sokak számára a tetoválás nem csupán divat, egyre többen vannak akik azért tetováltatják magukat, mert így akarják kifejezni, megvalósítani önmagukat. Minden egyes tetoválás egyfajta üzenet a külvilágnak, de a viselője számára is fontos mondanivalót hordoz.

Ugyanakkor sokan vannak, akik – bár elég vagánynak és trendinek érzik magukat ahhoz, hogy alkalmilag tetoválást helyezzenek el magukon – nem szívesen vállalnák élethossziglan, hogy rajtuk maradjon egy kép, ami most tetszik, de lehet, hogy évek múlva már nem szívesen fognak rátekinteni.

A lemosható tetoválásokat az elmúlt években inkább a gyermekek értékelték nagyra, mostanra viszont a komoly esztétikai értékkel bíró, színvonalas eredményt ígérő, felnőtteknek (is) készülő ékszer-tetoválások is ugyanakkora sikert értek el. Az arany tetoválások magas minőségéhez és elterjedéséhez a technológia megfelelő fejlődésére volt szükség. Az aranyporral készülő testfestések ugyanis ha nem megfelelő minőségűek, inkább cikik, mint trendik. Most már azonban nem kell tartanunk se attól, hogy nem lesz szép, se attól, hogy nem lesz tartós az eredmény.

Lehet ezüst vagy arany, a fémes ékszereket még a legnagyobb melegben is sokan hordják. A szép bizsuk és az ékszerek a forróságban nagyon melegítenek, kényelmetlenek. Ezt a problémát megoldandó született a fémes ékszertetoválás. A tetoválással ellentétben ideiglenes, mégis elképesztően mutat a bőrön. Az arany és ezüst ékszerekre megszólalásig hasonlító tetoválás a hétköznapokra ugyanúgy megfelel, mint a különleges alkalmakra. A gyűrű, boka vagy nyaklánc, egy karkötő is megoldató fényes fémtetoválással, ahogyan sokan hívják arany tetoválással. A fémes ékszertetoválás épp úgy működik, mint a gyermekkorunkból ismert matrica tetoválás. A tetoválás teljes száradás után vízálló lesz és az igénybevételtől függően akár egy hétig is mutatós marad.

kép forrása: pinterest/gypsylovinlight.com

A szépen, megfelelő helyre elhelyezett kisebb-nagyobb képek akár ékszerként is funkcionálhatnak, és nem csak díszítik, de ki is emelik viselőjük természetes szépségét, testének előnyös tájait. A matricaként kapható arany tetoválásokat akár magunknak is felhelyezhetjük és bármikor el is távolíthatjuk. A tetoválást percek alatt elkészíthetjük magunknak, ha pedig nem sikerült jól, rossz helyre került vagy meguntuk, babaolajjal pillanatok alatt el is távolíthatjuk.

Az arany tetoválások előnye, hogy nem állnak el a bőrfelületből, tehát nem kell attól félnünk, hogy beleakadnak bármibe. Sőt, ez a tulajdonságuk kifejezetten alkalmas arra, hogy kiemeljék csábító domborulatainkat, feszülő izmainkat. Az arany tetoválások legfőbb helye a nyak, a nyakszirt, a dekoltázs, a vállak, a hát nyak alatti része, a felkar, a csukló, a kézfej, a boka és a lábfej. Attól függően, hogy milyen ruhához, fürdőruhához és lábbelihez kívánjuk hordani, kiválaszthatjuk a pontos helyet, így tökéletes kiegészítőjévé válhat a szettünknek.

kép forrása: pinterest/konahenna.com

Természetesen az arany tetoválásnak nevezett termékek nem csak arany színt tartalmaznak. Gyakori a fehérrel, feketével, ezüsttel kombinált darab is, amely külön stílust ad a mintának, görögös, egyiptomi jellegű, szkíta vagy éppen azték irányba tolva annak hangulatát.

Tested látványos ékszere lehet, amit könnyen változtathatsz alkalomhoz vagy ruhához igazítva. Nem számít, hogy bulira vagy estélyre készülsz minden esetben találsz magadnak megfelelő csillogó mintát arany és ezüst színekben.


Hogyan használjuk az arany tetoválást?
A tetoválás felhelyezése egyszerű: a megvásárolt lapról kivágjuk azt a mintát vagy mintarészletet, amelyet fel akarunk használni. Lehúzzuk a védőfóliát, majd arra a bőrfelületre helyezzük a tetoválást, a fehér karton felével felfelé, ahova szeretnénk, ha a minta felkerülne. Fogunk egy szivacsot vagy vattát, és a fehér hátoldalat alaposan átnedvesítjük, miközben gondosan ügyelünk arra, hogy ne mozduljon el a minta. Még egyszer rásimítjuk-szorítjuk a lapot a bőrünkre, majd óvatosan, egy határozott mozdulattal leemeljük a papírlapot. Hagyjuk megszáradni, és kész is!

Az arany tetoválásokért kattints ide!

Szólj hozzá
Leave a Reply
A hozzászóláshoz kérlek jelentkezz be.

Menu

Beállítások

A kedveléshez be kell jelentkezned

Bejelentkezés

A kívánságlisták használatához be kell jelentkezned

Bejelentkezés